Difon la Idea

Us presentem el treball de DifonLaIdea, una biblioteca virtual de textos de caire llibertari i en català (això no hauria de ser més que una curiositat, però malauradament, no ho és).

La idea és que siguin textos el màxim d’amens i concisos possible, aptes per ser llegits virtualment o per ser impresos sense haver de deixar-s’hi un dineral.

Hi ha molts més textos llibertaris que ens agradaria traduir al català però no donem a l’abast, hi ha molts llibres i llibrets que ens agradaria editar i publicar però no tenim pressupost. Si et sembla interessant aquest projecte i t’animes a col·laborar-hi de qualsevol forma possible, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres: difonlaidea@gmail.com

Ets lliure de copiar, plagiar, adaptar, traduïr, distorsionar,… qualsevol contingut que aparegui en aquesta pàgina web, sense necessitat de demanar permís ni citar la referència, sempre i quan no sigui per ànim de lucre.

DifonLaIdea

Obres disponibles:

AADD – Desmitificant_la_nostra_prehistoria

AADD – Manual_basic_de_convivencia_en_comunitat

Amorós, Miquel – El_desordre_urba

Fonamentant-les-bases-de-una-lluita-anticapitalista-contra-la-cultura-monògama

Kaczynski, Theodore J – El_manifest_unabomber

Na_Pai – Desurbarcelona

Olivier, Bartolomeu – Comm_on

One thought on “Difon la Idea

  1. hola, hay algo/alguien por ahí?, una actividad, llamamiento…es pk kiero hablar kon vosotrosalgo,perovoy a ver la web un rato. saludos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *