Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Anomia Edicions

“La veritable tasca dels revolucionaris consisteix a omplir d’idees el cap dels individus”.

Amb aquesta màxima comença anomia la seva marxa.
Anomia, és un col·lectiu editorial antiautoritari, autogestionari i assembleari, independent d’organitzacions, col·lectius i sindicats. Sense ànim de lucre i amb l’única ambició d’editar textos i escrits per fomentar el pensament crític i despertar consciències. Obert a col·laborar amb distribuïdores i col·lectius per a l’edició de material en comú, per així, donar-li una major difusió.
Anomia es concentra en l’edició de llibres, fanzines i altre material escrit. Creiem que és fonamental la tasca de publicar més material i donar-li la major difusió possible. L’edició del material ho decideix el col·lectiu reunit en assemblea, busquem material anticapitalista, llibertari… i que ajudi a la reflexió i a l’autocrítica. Estem oberts a que ens envieu les vostres propostes d’edició, fanzines que hàgiu escrit, llibres, textos perduts ja en el temps, qualsevol cosa interessant i que pugui ajudar-nos en la lluita.
Hi ha molt material bo per difondre i molt material que necessita una re-edició, mai sobren noves distribuïdores i editorials anticomercials. Mai se saturarà l’antimercat de material antagonista. Sense la pretensió d’arribar a ser un referent editorial, Anomia s’uneix al carro de l’edició anticomercial, esperem que per molt temps.

Col·lectiu editorial Anomia

Us oferim en PDF tots els llibres que tenen penjats a la web: http://www.nodo50.org/anomia/anomia/Edicions_anomia.html

 

Obres disponibles:

A_A_D_D – Anarquisme_i_pobles

A_A_D_D – Anarquistas_de_Bialystok

Bonanno_Alfredo – Encerrados_bajo_llave

Gelderloos_Peter – Como_la_no_violencia_protege_al_estado

Paula_Francisco_de – Okupacio_a_Catalunya_1984_2009

Sanz_Carles – La_CNT_en_pie

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>