- - -

Anomia Edicions

“La veritable tasca dels revolucionaris consisteix a omplir d’idees el cap dels individus”.

Amb aquesta màxima comença anomia la seva marxa.
Anomia, és un col·lectiu editorial antiautoritari, autogestionari i assembleari, independent d’organitzacions, col·lectius i sindicats. Sense ànim de lucre i amb l’única ambició d’editar textos i escrits per fomentar el pensament crític i despertar consciències. Obert a col·laborar amb distribuïdores i col·lectius per a l’edició de material en comú, per així, donar-li una major difusió.
Anomia es concentra en l’edició de llibres, fanzines i altre material escrit. Creiem que és fonamental la tasca de publicar més material i donar-li la major difusió possible. L’edició del material ho decideix el col·lectiu reunit en assemblea, busquem material anticapitalista, llibertari… i que ajudi a la reflexió i a l’autocrítica. Estem oberts a que ens envieu les vostres propostes d’edició, fanzines que hàgiu escrit, llibres, textos perduts ja en el temps, qualsevol cosa interessant i que pugui ajudar-nos en la lluita.
Hi ha molt material bo per difondre i molt material que necessita una re-edició, mai sobren noves distribuïdores i editorials anticomercials. Mai se saturarà l’antimercat de material antagonista. Sense la pretensió d’arribar a ser un referent editorial, Anomia s’uneix al carro de l’edició anticomercial, esperem que per molt temps.

Col·lectiu editorial Anomia

Us oferim en PDF tots els llibres que tenen penjats a la web: http://www.nodo50.org/anomia/anomia/Edicions_anomia.html

 

Obres disponibles:

A_A_D_D – Anarquisme_i_pobles

A_A_D_D – Anarquistas_de_Bialystok

Bonanno_Alfredo – Encerrados_bajo_llave

Gelderloos_Peter – Como_la_no_violencia_protege_al_estado

Paula_Francisco_de – Okupacio_a_Catalunya_1984_2009

Sanz_Carles – La_CNT_en_pie

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>